De 2-minutenregel voor Gevel impregneren

Aansluitend wordt dit medicament, tezamen met het vuil, betreffende water van de gevel gespoten. Gezien dit feit het er chemische middelen worden gebruikt, wordt het water na afloop betreffende de gevelreiniging opgevangen en gerecycled.

3) De levensduur van de gevel is verlengd. Omdat de buitenmuur mede door dit impregneren niet zo te lijden bezit bij een weersomstandigheden, kan je uitgaan over ons langere levensduur.

In ons collectie beton- en geveltechnologie vind jouw behalve impregneermiddel ook beton- en gevelbescherming en remedie voor betonherstel. Dit impregneermiddel dat we voorstellen kan zijn van zeer goede capaciteit en bijzonder bestemd voor dit impregneren van jouw gevel.

Hoe poreuzer en vochtiger het dak, hoe beter het mos zich immers mag vasthechten. Als jouw dak bedekt kan zijn betreffende mos, gaat dit water het op je dak terechtkomt langer geraken vastgehouden. Je dak ontmossen kan zijn met verschillende woorden cruciaal om een vlotte hemelwaterafvoer te garanderen.

Het vreemde is het veel personen klagen over vochtige binnenmuren en ons gevel die na ons regenbui erg traag opdroogt, buiten het op te lossen.

Teneinde je dak in zijn originele fitheid en kleur te repareren, spuit men veelal warm drinkwater (+/- 80 à 100°C) bij goede druk tegen het dakoppervlak. Op die manier lost het vuil en overige aanslag op en wordt dit gelijk tevens weggespoeld.

Naast jouw dak, mag je tevens je gevel laten impregneren. Door jouw dak op hetzelfde ogenblik te laten reinigen en behandelen mits jouw gevel, kan jouw flink wat uitsparen op een onderhoudskosten.  

Nu je al die voorbereidende Impregneren werken hebt uitgevoerd, kan jouw beginnen met het impregneren over een gevel ofwel de muur.

Door dikwijls (gering één keertje ieder jaar) ons dakinspectie uit te laten voeren, verspreid je alle zwakke plekken en kleine beschadigingen in kaart. Een dakdekker pakt deze zwakke plekken met alsnog voor er grote lekkages opkomen: zo vermijd jouw hoge kosten voor een herstelling!

Voor chemische gevelreiniging wordt er ons speciaal ontwikkeld schoonmaakmiddel op een gevel aangebracht. Dit middel zorgt ervoor het ook een zwaardere vervuiling – denk hierbij aan roest- ofwel verfresten – eenvoudig wordt opgelost.

Die techniek kan trouwens tevens toegepast geraken als je dak daar verweerd of dof uitziet. Ons gekleurde coating geeft je dak een perfect andere look. Kies een transparante dakcoating als jouw een originele kleur betreffende jouw dak wensen zijn behouden.

Schakel een deskundige in. Vergelijk betreffende tevoren meerdere offertes betreffende elkander waardoor jouw op een korte én lange termijn dit voordeligst uit raakt. Offerte

Let uiteraard op met in een hoogte werken. Mogelijkerwijs ben je dit werken met ons drukspuit niet gewend en een ladder kan zijn dan ook niet automatisch je gabber. Ga juist uitgerust en zorgvuldig te werk. Of vraag (tijdig!) om hulp

5) De gevel impregneren kan zijn via een waterafstotende laag ons oplossing vanwege en een protectie anti doorslaand vocht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *